Jezus zei:   'wie alles kent behalve zichzelf, mist alles'Thomasevangelie, logion  67الله محبة وشاملGod is Liefde en Universeel
Jens Jacobs - 11 maanden geleden
gefeliciteerd. 6 en dan 9 heeft magie
fely - on 27 October 2020
Sorry - misschien heb ik een reactie aan de verkeerde Carla van Ommen gestuurd?! Ik wil reageren op het boek "overgave"
Hebt u dat geschreven? Fely
fely - on 27 October 2020
Wat een prachtig boek hebt u geschreven!! Geschiedkundig heel interessant - boeiend en spannend geschreven - bloed vloeit en koppen rollen - maar toch vooral de esoterische boodschap heeft mij zeer aangesproken. Hebt u geschiedenis gestudeerd? Heel knap! Chapeau!
Zelf heb ik ook heel erg geworsteld met schuldgevoelens - het boek: "het licht zal je bevrijden" met de affirmaties daarin geschreven door Norma Milanovich en Shirley McCunne heeft mij geholpen. Ik had al opleiding astrologie gedaan en ben verder gegaan met esoterische astrologie.
Veel herkenbaars dus in uw boek.Ik kan nergens een profiel van u vinden - waar moet ik zoeken.? Hartelijke groet, Fely-Delden (!)
Mark Mollenhorst - on 29 August 2020
Hallo Lieve Carla,
Wat fijn dat ik je heb gevonden ,weet bijna zeker dat ik nu de goede persoon voor mij heb,via de wirwar van het internet,wist niet goed hoe te zoeken en waar (niet goed in die zaken)
Jij hebt een tijdje met Ingrid Schoterman opgetrokken,mijn lieve vrouw, na een lang samenzijn van 26 jaar,zijn we op 6 Maart dit jaar getrouwd en hebben we dat mooie moment samen met onze dochter Raven kunnen beleven,helaas is Ingrid op 4 April overleden aan de gevolgen van blaas kanker.
Zij was mijn mooiste en liefste en op dit moment hebben we nog vele dagen vol verdriet en gemis te gaan,ze was zo kleurrijk en zichzelf en zo sterk.
Heb helaas niet iedereen kunnen bereiken die de jaren met ons hebben gevuld en nu ik mijn gedachten iets meer op een rijtje krijg moest ik ook sterk aan jou denken,jullie hadden veel plezier samen,daar had Ingrid het vaak over en dat lach ze helemaal in een deuk.
Ik zou het leuk vinden je weer eens te zien ons adres is Dr Benthemstraat 3,
7514CK Enschede en mijn telefoon nummer is 0623004123
Lieve groet Mark
Lisa - on 7 November 2019
Mooi hoor mamaaaaaa
Heb ook even alles bekeken xxxx
carla van ommen - on 29 August 2019
Ha ha, die was van mezelf! Nu kan ik hem niet meer wegkrijgen, want hij was alleen om te kijken of reacties nog wel doorkomen. Alles doet het dus. Tja, een complimentje van mezelf als niemand anders het doet... niet mis mee.
carla van ommen - on 29 August 2019
prachtige site
Dick Kloosterman - on 26 January 2017
Mooi site Carla, en ik heb je informatie met plezier gelezen. Zeer bemoedigend, dank je wel!
Maak simpel je website Eigen site maken